Salutare!

Bine ai venit pe site-ul meu. Dacă ai ajuns aici probabil că ești în căutarea unui fotograf pentru un eveniment, o ședință foto sau pur si simplu pentru a te delecta cu imagini bune și pline de frumusețe. Pentru mine este o onoare dar și o obligație pentru că va trebui să îți ofer ceva din sufletul meu. Nu aș vrea să te dezamagesc deoarece este important să știu că cineva îmi vede sufletul privind fotografiile mele.

Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune. Ansel Adams

Dacă un fotograf adevărat este cel care poate captura ceea ce simte cineva, în cel mai profund sens, în legătură cu ceea ce este fotografiat atunci iși merită răsplata aprecierii unei fotografii bune.

Nu-i așa că există frumusețe în viață? Oricare ar fi circumstanțele sau condițiile, se poate găsi întotdeauna frumusețea. Pasiunea mea este de a împărtăși frumusețea pe care o găsesc zi de zi. Aceasta poate fi zâmbetul și bucuria unui copilaș, splendoarea unui apus de soare, liniștea din natura fumos înveșmântată și până la evenimentele importante ale viețuirii noastre pe acest pământ, cum ar fi: nașterea, botezul, cununia sau nunta.

Cineva spunea:

Fotografiez toate chestiuţele ce m-au făcut odată fericită. Mi-e frică să nu-mi fure timpul amintirile…

De-a lungul vieții noastre trăim momente unice si irepetabile. Ne amintim acele momente minunate prin imagini. O fotografie poate fi un instantaneu al vieţii, capturat pentru eternitate, care nu va înceta niciodată să privească înapoi, să se uite la tine. Deși fotografia reprezintă prezentul, odată fotografiat, obiectul devine parte a trecutului. Fie că este un obiect sau o persoană cu siguranță dorim să ne amintescă de lucrurile frumoase din trecut, așa că nu lăsa prezentul să treacă pe lângă tine și să-ți fure lucrurile frumoase pe care le vei putea avea in viitor, fie ele chiar și amintiri ale unor obiecte sau persoane dragi.

Nu sunt un profesor al fotografiei si nu mă voi lăuda cu realizările mele, voi rămâne mereu un elev care va avea ceva de învățat, iar imaginile vor vorbi despre mine.

Am fost uneori întrebat ce aparatură folosesc. Vreau să vă spun că folosesc aparatură profesională, dar mă repet…imaginile vorbesc, iar aici nu pot să nu citez un fotograf care spunea: „Fotografii sunt de două feluri: fotografi buni şi deţinători de aparate scumpe!”

Dacă vei dori să mă prinzi în planurile tale pentru fotografie de nuntă, ședință foto, sau altceva din domeniu mă voi angaja să surprind fiecare aspect, fiecare gest, fiecare zâmbet și fiecare lacrimă inclusiv, acea zi înțeleg că va fi unică de aceea voi fi acolo cu tot sufletul meu.